Nikad dosta opreza! Prilikom spaljivanja otpada automobil u Dražicama u potpunosti izgorio

Vatrogasci Jelenje imali su intervenciju u Dražicama

Naime, zbog nepažnje korisnika prilikom spaljivanja otpada, automobil je u potpunosti izgorio. DVD Jelenje dobio je dojavu u 13:45 h, a na mjesto požara su, s dva vatrogasca i jednim vozilom, stigli za pet minuta te pogasili požar koji je, nažalost, ostavio materijalnu štetu.

Srećom, ljudski životi nisu bili ugroženi.

Proljeće je uranilo ako se računaju temperature, visibabe i naravno spaljivanje smeća, korova, suhe trave i ostataka biljaka od strane sumještana. Želite i vi biti vjesnik proljeća tako da spaljujete otpad na otvorenom prostoru? Svakako budite odgovorni i prije toga obavijestite vatrogasce.

Pripremite dovoljne količine vode, ne palite tijekom vjetrovitog vremena i obavezno budite prisutni do samoga kraja, poručili su jelenjski vatrogasci.

Dodaju kako slika s jučerašnje intervencije govori sama za sebe. Naime, mještanin je u međuvremenu otišao na “odmor”, a šteta je u potpunosti uništen automobil.

Ako i krene sve u krivom smjeru, što prije nazovite 193!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari