NIKAD MIRA: S produljenjem sezone kupanja produljena i sezona krađa na plažama!

Kupačici na plaži na Preluku u Rijeci iz ruksaka je otuđen mobitel

Tijekom jučerašnjeg dana policiji su se obratile dvije hrvatske državljanke, starosti 71 i 33 godine te prijavile krađu novčanika i mobitela.

Obje su ostale bez svojih stvari dok su se nalazile u moru, a nepoznati počinitelji su iskoristili trenutak kada su njihove stvari bile ostavljene na plaži bez nadzora.

Tako je jedna od njih okradena tijekom 10. rujna na plaži na području Novog Vinodolskog, a osim bez novčanika ostala je i bez novca, osobnih isprava i bankovnih kartica, dok je drugoj na plaži na Preluku u Rijeci iz ruksaka otuđen mobitel. Sveukupna materijalna šteta cijeni se na oko 7.500 kuna.

Ii Policijske uprave primorsko-goranske i ovom prilikom građanima savjetuju da na plažu ne nose veće novčane iznose, skupocjeni nakit, mobitele, fotoaparate i druge vrijedne predmete, a posebice da navedene predmete ne ostavljaju bez nadzora kako ne bi bili oštećeni kaznenim djelom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari