NIŠTA MU NIJE SVETO

Ništa im nije sveto! U Kraljevici provalio u crkvu, želio se domoći dragocjenosti. No, sustigla ga je ruka…

Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija

Uhićeni 55-godišnjak je za kaznena djela krađe i teške krađe kazneno prijavljen te prepraćen na služenje kazne zatvora u Osijek, izvijestila je policija.

Jučer u popodnevnim satima na području Kraljevice počinitelj je razbio staklo sakralnog objekta u namjeri počinjenja teške krađe. Budući da je zatečen u navedenom djelu, odmah je pobjegao, ali i vrlo brzo po dojavi pronađen pa su ga policijski službenici priveli na kriminalističko istraživanje.

Riječ je o osumnjičeniku, 55-godišnjem hrvatskim državljaninom, za kojim je raspisano pet potraga u RH zbog počinjenja prekršajnih i kaznenih djela, od toga dvije prema pravomoćnim presudama za izvršenje kazne zatvora.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 55-godišnjak uz jučerašnji pokušaj teške krađe, prije mjesec dana također provalio u sakralni objekt na području Kraljevice i otuđio milodare. Osim toga je u srpnju iz trgovačkog centra na području Kukuljanova otuđio par predmeta u vrijednosti desetak eura.

Završetkom kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 55-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu za krađu i dvije teške krađe provaljivanjem, od kojih je jedna u pokušaju, te je temeljem raspisanih potraga prepraćen na služenje kazne zatvora u Osijek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari