OŠTETIO DVIJE OSOBE

NIŠTA MU NIJE SVETO: U Viškovu u novogodišnjoj noći ukrao novac iz otključanog vozila. I to nije sve!

Foto: Hrvoje Skočić, Riportal

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 35-godišnjak na štetu dvojice hrvatskih državljana na području Viškova počinio kaznena djela krađe i oštećenje tuđe stvari

Podnošenjem kaznene prijave i privođenjem  u pritvorsku jedinicu rezultiralo je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom.

“Sumnjiči se da je u novogodišnjoj noći na području Viškova iz otključanog osobnog vozila marke Škoda Octavia ispred obiteljske kuće otuđio novac i druge predmete čime je hrvatskog državljanina oštetio za oko 2200 kuna.

Osim toga, istraživanjem je utvrđeno kako je prošlog vikenda, tijekom 15./16. siječnja, isto na području Viškova ispred druge obiteljske kuće oštetio rasvjetu. Time je za par tisuća kuna oštetio vlasnika kuće, hrvatskog državljanina.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

VIDEO DANA:

Po okončanju istraživanja je 35-godišnjak kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu pod sumnjom u počinjenje navedenih kaznenih djela krađe i ovjeravanje neistinitog sadržaja te je predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari