NIZ KRAĐA NA NAŠEM PODRUČJU Ukradeni skuter, bicikl, alat, gorivo…

Policija traga za nepoznatim počiniteljima koji su tijekom 4./5. svibnja na području Kastva i Matulja počinili kaznena djela teške krađe

Prema dosad utvrđenom, počinitelji su u Kastvu provalili u dva kontejnera iz kojih su otuđili razni alat, a iz teretnih vozila i radnih strojeva oko 600 litara goriva.

Veća količina goriva, oko 900 litara, otuđena je i iz tri teretna vozila na širem području Matulja, čime su ovim navedenim kaznenim djelima oštećeni obrtnik i tvrtka iz Matulja, kao i tvrtka iz Viškova. Ukupna materijalna šteta se cijeni na oko 100 000 kuna.

Kaznenim djelom teške krađe provaljivanjem oštećen je 19-godišnjih hrvatski državljanin. Nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u izgradnji na području Kostrene te otuđio bicikl i vrtnu stolicu. Materijalna šteta cijeni se na više desetaka tisuća kuna.

Između 5. i 6. svibnja ove godine nepoznati počinitelj otuđio je na matuljskom području skuter marke Honda SGX50, višebojan, riječkih registarskih oznaka.

Vlasniku, 36-godišnjem hrvatskom državljanin u počinjena je materijalna šteta u iznosu od oko 3 500 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari