DRAMA U ZAGREBU

Noćas u buktinji izgorjelo osam auta: Prvi koji se zapalio zabio se u ostale?

Foto: JVP Grada Zagreba

Okolnosti požara će se utvrđivati policijskim očevidom tijekom prijepodneva, a navodno se prvi auto, koji je u potpunosti izgorio, pokrenuo čim je počeo gorjeti i potom se zabio u ostale aute

U zagrebačkom naselju Sloboština noćas je došlo do požara u kojem je izgorjelo osam automobila, javlja Jutarnji list. Vatrena stihija je nešto prije 2.30 sati pod još nerazjašnjenim okolnostima zahvatila osam automobila parkiranih u Ulici Mije Bolšića.

Na mjesto događaja brzo je stiglo osam vatrogasaca s dva vozila, a prema prvim informacijama navodno je sve krenulo od jednog VW osječkih oznaka nakon čega se vatra vrlo brzo proširila i na ostalih sedam.

Policijski očevid

Očevici su za portal 24sata kazali kako su čuli detonacije. “Plamen je bio oko tri metra u jednom trenutku”, rekao je jedan stanovnik tog kvarta.

Okolnosti požara će se utvrđivati policijskim očevidom tijekom prijepodneva a navodno se prvi auto, koji je u potpunosti izgorio, pokrenuo čim je počeo gorjeti i potom se zabio u ostale aute, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari