Nova drama s bebom zaključanom u autu!

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

‘Vidjela sam da je mlada žena kraj auta počela vikati i dozivati muškarca koji je prolazio’

Prava drama odvijala se u srijedu oko 18 sati na raskrižju Vukovarske i Bušićeve ulice u Splitu.

Naime, mladoj mami se dogodila nezgoda zbog koje su aktivirani i prolaznici i vatrogasci i Hitnu pomoć.

Dok je stavljala bebu, malo stariju od godinu dana, u automobilsku sjedalicu u svom vozilu smetnula je kako su ključevi auta u djetetovoj ručici.

U trenutku kada je zatvorila vrata automobila, koja su se automatski zaključala, shvatila je što joj se dogodilo. Ostala je pribrana i zatražila pomoć prolaznika.

“Automobil je bio parkiran na zemljanoj površini kada sam vidjela da je mlada žena kraj njega počela vikati i dozivati muškarca koji je prolazio. Pokazivala mu je u automobil u kojem je bilo dijete. Shvatila sam da joj je beba ostala zaključana. Jadna je izgledala očajna”, kazala je svjedokinja za Šibenski.

Koliko su ljudi željni pomoći najbolje pokazuje činjenica da su odmah obaviješteni policija, vatrogasci i Hitna pomoć. U 18,04 sati na mjesto događaja dolaze pripadnici Javne vatrogasne postrojbe kako bi oslobodili bebu. Dolaskom na mjesto događaja vide kako je jedan muškarac već razbio staklo vozila te nisu trebali oni intervenirati.

Iz PU splitsko-dalmatinske su kazali kako su zaprimili dojavu, ali nije bilo potrebe za njihovom intervencijom.

Stigla je tamo i Hitna pomoć te je mama zahtijevala da se dijete ipak odvede na pregled u KBC Split da bude sigurna kako je sve u redu. Pokazalo se kako nije bilo nikakvih posljedica za bebu već je najviše pogođena bila mama koja se preplašila preko svake mjere.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari