Nova nesreća na riječkoj zaobilaznici, kolnici mokri i skliski – oprez!

Nesreća se dogodila nešto iza 8 sati na Riječanima već dobro poznatom mjestu po učestalosti prometnih udesa

Danas ujutro iza 8 sati na riječkoj zaobilaznici (A7) neposredno ispred ulaza u tunel Katarina u smjeru Zagreba dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo nekoliko vozila.

Nesreća se dogodila, prema prvim informacijama, najvjerojatnije zbog nepropisnog prestrojavanja vozila iz jedne prometne trake u drugu te brzine neprilagođene poduzetim radnjama odnosno stanju na kolniku.

Prema prvim informacijama s terena u nesreći nema teže ozlijeđenih osoba. Promet je kratko vrijeme bio u prekidu a sada se odvija usporeno i otežano jednim voznim trakom.

Vozače ponovno podsjećamo na mokre i sklizave kolnike u Rijeci i okolici jer ovo nije prva (a nažalost ni zadnja) prometna nesreća ovih dana u kojima su znatnu ulogu odigrali i nešto lošiji uvjeti za vožnju na mokrim i skliskim kolnicima.

Od vozača koji češće svojim vozilima prometuju rečenim prometnim pravcem čuli smo i kako je ovo poznata “crna točka” na riječkoj zaobilaznici i to je razlog više da budete još oprezniji na cesti!

Foto: K. M./Facebook

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari