TRAGEDIJA Kombi naletio na pješake: Poginuli roditelji četvero male djece

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Ovo dvoje pješaka su već desete žrtve koje su ove godine smrtno stradale na međimurskim cestama

Teška prometna nesreća jutros poslije 4 sata dogodila se u Štefancu na cesti D-20. Policija javlja kako je kod caffe bara “B-2” kombi vozilo udarilo u dva pješaka, javlja eMedjimurje.

Na mjestu nesreće od zadobivenih ozljeda preminula je 27-godišnjakinja, dok je 31-godišnji muškarac vozilom Zavoda za hitnu medicinu s teškim ozljedama po život prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec. Kombi vozilom je upravljao 52-godišnjak s područja Koprivničko-križevačke županije i nije, prema prvim informacijama, bio pod utjecajem alkohola.

Poginuli Biljana i Kristijan živjeli su u Kotoribi i nedavno su uredili staru kuću u kojoj su živjeli s četvero male djece.

U bolnici je ubrzo preminuo i pješak, doznaje eMedjimurje. Oboje su s područja općine Kotoriba. Policija, načelnik Prometne policije i državna odvjetnica na mjestu nesreće obavili su očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do iste.

Cesta je za promet bila zatvorena od 4:37 do 7:52 sata, a više informacija o ovoj strašnoj nesreći donosimo u suradnji s PU međimurskom.

Ovo dvoje pješaka su već desete žrtve koje su ove godine smrtno stradale na međimurskim cestama.
Vijesti.hr

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari