NOVA NESREĆA

Nove nevolje na zaobilaznici! Nesreća kod čvora Rujevica, vozači se pozivaju na oprez

Foto: Facebook/N.K./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Prometna nesreća dogodila se oko 16 sati. Vozači se pozivaju na povećani oprez

Članovi Facebook grupe Problemi u prometu Rijeka i okolica upozorili su na prometnu nesreću koja se dogodila oko 16 sati na riječkoj zaobilaznici kod čvora Rujevica.

Riječ je o lakšoj prometnoj nesreći u kojoj, po svemu sudeći, nema ozlijeđenih osoba i u kojoj su sudjelovala dva vozila. No svaka nesreća na zaobilaznici ima svoje posljedice u znatnom usporavanju prometa, stoga se svaki ovakav incident smatra velikom nevoljom u prometu za riječke vozače.

Okolnosti ove nesreće za sada nam nisu poznate, no još jednom slobodno možemo zaključiti kako se ovoliko puno nesreća nikako ne bi smjelo događati na prometnici kojom se vozi u dva prometna traka – u istome smjeru! Uz pridržavanje osnovnih pravila vožnje doista se na prometnici ovakve vrste ne bi smjele događati brojne nesreće, pa vozače ovdje još jednom pozivamo na povećani oprez i koncentraciju u vožnji i kada su uvjeti na cesti zapravo idealni, kakvi su danas u Rijeci!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari