NOVI DETALJI STRAVIČNOG UBOJSTVA Policija zaustavila Tina Šunjergu, no morali su ga pustiti

Patrola je Tina zaustavila u Gaćelezima dok je odlazio na rođendansku zabavu

Nekoliko sati prije nego što je 19-godišnji Tin Šunjerga ubio svoje roditelje, prometna policija ga je zaustavila, no nije ga imala razloga zadržati, piše 24 sata. Zbog njegove “bezosjećajnosti”, Tin je bio sumnjiv policajcima, stoga su mu naredili da izađe iz auta kako bi puhao u dreger koji je pokazao 0,0 promila.

Prometni policajci nisu znali da se ispred njih nalazi ubojica, a ovi podaci otkriveni su četiri dana od stravičnog ubojstva u Čistoj Velikoj. Patrola je Tina zaustavila u Gaćelezima dok je odlazio na rođendansku zabavu te je provjerila samo njegove osobne podatke. 19-godišnjak je ispod suvozačeva sjedala skrivao pištolj koji je ponio sa sobom na zabavu.

Nakon što je uzeo ecstasy na rođendanskoj zabavi, mladić je uzeo pištolj te je u zrak ispalio tri hica, a čahure su istražitelji našli dan kasnije i usporedili ih s čahurama s mjesta ubojstva. Potvrđeno je kako se radi o mecima koji su ispucani iz istog oružja.

Mladić se na zabavi riješio mobitela kojeg je na njegovu zamolbu čekićem uništio njegov prijatelj. Unatoč tome što je bio bez mobitela policija ga je uspjela locirati zahvaljujući mobitelu kojeg je uzeo od majke. Kako bi zameo tragove, Tin se riješio i tog mobitela nakon nekoliko obavljenih poziva.

Šunjerga se, iz još uvijek nepoznatih razloga, zaputio i prema Zagrebu, a njegov auto lociran je zahvaljujući snimkama videonadzora kamera s ceste. Njegova rodbina je dobila policijsku zaštitu jer se provjeravala informacija da je mladić imao namjeru ubiti nekog od rodbine na području Zagreba.

Prema upućenim osobama, u Vodicama je stvorena narkogrupa od 20-ak ovisnika koji dolaze iz imućnijih obitelji. Svojim izazivanjem nereda na sportskim i drugim mjestima šire nemir te doslovce tjeraju strah u kosti mještanima koji nerado bilo što i prijavljuju.

Kako piše 24 sata, u srijedu su na slobodu pustili uhićene Tinove prijatelje jer DORH nije smatrao da ima osnove za njihovo zatvaranje. Zbog pucanja u zrak ga je slavljenik čak i otjerao sa zabave na kojoj je bio, a drugi nije vjerovao Tinovim riječima. Ubojica pak već leži u istražnom zatvoru u kojem će provesti najmanje 30 dana. Van ne može čak i ako netko ponudi jamčevinu.
Vijesti.hr
Foto: Šibenski portal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari