Policija novčano kaznila petero stranaca jer su padobranima skakali s vijadukta!

Provedenim izvidima utvrđeno je da su strani državljani skočili padobranima s vijadukta, čime su počinili prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Rovinjska je policija radi skakanja padobranima s vijadukta Limska Draga, novčano kaznila pet stranih državljana, dok je jednog hrvatskog državljanina novčano kaznila zbog poticanja i pomaganja u počinjenju prekršaja, piše iPress.

Naime, policija je jučer oko 10.30 zaprimila dojavu da se na vijaduktu Limska Draga nalaze padobranci. Policijski službenici su obilaskom vijadukta zatekli 31-godišnjeg hrvatskog državljanina te pet stranih državljana, 28-godišnju francusku državljanku, 32-godišnjeg norveškog državljanina, 30-godišnjeg američkog državljanina i dvoje državljana Velike Britanije u dobi od 40 i 37 godina.

Provedenim izvidima utvrđeno je da su strani državljani skočili padobranima s vijadukta, čime su počinili prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a da ih je hrvatski državljanin u tome poticao i pomogao im.

Prekršiteljima su izrečene novčane kazne, a policija će radi reklamiranja i pružanja usluga skakanja padobranom s vijadukta, obavijestiti nadležna tijela, piše piše iPress.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari