IZLAZE IZ ZATVORA?

Novi preokret u Ateni? Uz stroge mjere, BBB-ovci bi mogli na slobodu. Odvjetnik: ‘Iznajmit će stan…’

Photo: Yiannis Panagopoulos/EUROKINISSI/PIXSELL

Grci i dalje drže Bad Blue Boyse u pritvoru dok traje istraga oko ubijenog navijača AEK-a Michalisa Katsourisa (29), koji je nastradao dan uoči utakmice AEK-a i Dinama u Ateni, kad su izbili veliki neredi

Kako pišu grčki mediji, neki od pripadnika Bad Blue Boysa, mogli bi napustiti istražni zatvor, a prema riječima odvjetnika trojice Hrvata, Vasilisa Noulezasa, idućih dana bit će podneseni ti zahtjevi za uvjetno puštanje.

No, to puštanje bi bilo uz stroge mjere nadzora koje uključuju plaćanje jamčevine i često javljanje u policiju, piše RTL Danas.hr.

“Iznajmit će stan u Grčkoj, kako bi ovdje imali stalno prebivalište”, rekao je, a uskoro bi mogao podnijeti zahtjev da se njegovi klijenti puste da se brane sa slobode.

Grci i dalje drže Bad Blue Boyse u pritvoru dok traje istraga oko ubijenog navijača AEK-a Michalisa Katsourisa (29), koji je nastradao dan uoči utakmice AEK-a i Dinama u Ateni, kad su izbili veliki neredi.

Portal Newsbomb piše da Hrvati i dalje tvrde da su u Grčku došli s prijateljima, bez noževa i kako bi gledali trening svoje momčadi.

“Ja samo volim sport, nisam dogovarao nerede. Došao sam u Atenu s prijateljima. Nisam znao da će doći toliko navijača. Sigurno je bilo 70 ljudi. Pokušavao sam pobjeći s mjesta događaja, ne znam tko je to organizirao. Studiram i trebao bih diplomirati u rujnu. Majka mi je umrla prije sedam godina, a otac je u zatvoru. Živim s mlađom sestrom. Prije mjesec dana mi je umro djed”, prenosi Newsbomb izjavu 23-godišnjeg Hrvata J.L., piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari