CRNA TOČKA U OSIJEKU

Video | Razuzdani noćni izlazak završio tragedijom: ‘Bili su glasni i pijani, palili su gume. Krenuli su u narodnjački klub’

Na mjestu nesreće u Osijeku i ranije izgubljeno nekoliko života: ‘Ima slomljene obje ruke. Ostali smo u čudu kad smo čuli’

Usred noći zabio se automobilom u stup i poginuo, a četiri osobe koje je prevozio teško su ozlijeđene – epilog je to stravične prometne nesreće u Osijeku. Iz smrskanog automobila muškarce su izvlačili vatrogasci koji su stigli prvi. Neprilagođena brzina BMW-ova terenca uzrok je prometne čiji se razmjeri vide i jutros. Očevid je trajao cijelu noć, a detalje ima RTL-ova Ida Hamer.

Na istom mjestu i prije tri godine dogodila se tragična nesreća u kojoj je poginulo troje mladih. I oni su bili u noćnom izlasku. Liječnici se sada bore za život ozlijeđenima u sinoćnoj prometnoj nesreći.

Vozač, koji je poginuo u strašnoj prometnoj nesreći u Osijeku, navodno je bio poznat po divljanju sa svojim crvenim BMW-om po Donjem gradu. Njegovi susjedi kažu da je volio brzu vožnju.

Iako policija službeno nije potvrdila njegov identitet, kao ni identitet četvorice koji su s njim bili u autu, 24 sata pišu da je riječ o državljaninu Bosne i Hercegovine.

Bio je rodom iz Mostara, a u Osijeku je živio zadnjih nekoliko godina zbog posla, piše RTL Danas.hr

Prema riječima tamošnjih mještana, nesreća se dogodila tijekom noćnog izlaska. Dvojica muškaraca su prije toga bili ispred kafića u Donjem gradu, a jedan je stigao motorom kojeg je stalno nabrijavao.

Susjedi se prisjećaju da su bili glasni i pijani, te da su “palili” gume na parkingu nakon čega su im zaprijetili da će zvati policiju.

Iza toga su se preselili u drugi kafić gdje su se sreli s ostatkom društva. Alkohol je očito učinio svoje pa su motorom navodno htjeli čak ući u kafić. Nakon što je netko pozvao policiju, četvorica Osječana su ušla u BMW vozača te su krenuli put narodnjačkog kafića u centru grada.

U njega nikad nisu stigli jer su samo pet kilometara od mjesta s kojeg su krenuli izletjeli s ceste.

U blizini mjesta nesreće se prije tri godine se dogodila gotovo identična prometna u kojoj je život izgubilo troje mladih, također tijekom noćnog izlaska. I tada su, kao i ovoga puta, svemu kumovali alkohol i neprilagođena brzina.

U nesreći koja se dogodila malo iza ponoći u ulici cara Hardijana kod skretanja za “Remizu” vozač je na mjestu preminuo, a četiri su osobe teško ozlijeđene. Troje od njih imaju ozljede opasne po život.

“Kod dvije osobe su na jedinici intenzivnog liječenja te se nalaze u izrazito teškom stanju. Ostale dvije osobe se liječe na Klinici za neurokirurgiju i na Klinici za ortopediju i traumatologiju”, potvrdili su iz bolnice za Danas.hr.

Do nesreće je došlo zbog prevelike brzine vozača koji je sletio s kolnika te udario u stup i drvo, piše RTL Danas.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari