NESREĆA KOD VIROVITICE

NOVI UŽAS NA CESTI: Automobilom udarili u betonski stup, mladić poginuo na mjestu nesreće, dvojica u bolnici

Vatrogasce i policajce dočekali prizori užasa, od siline udarca, prednji dio auta bio je potpuno smrskan. Pomoću hidrauličkih alata došli su do preminulog

U teškoj prometnoj nesreći u utorak oko 18:45 sati poginuo je mlađi muškarac u mjestu Borova na Laništu. Automobil je sletio s ceste i udario u betonski rasvjetni stup, pišu 24sata.

Slike s mjesta nesreće govore o silini udarca i cijeli prednji dio auta potpuno je smrskan. U nesreći je ozlijeđeno još dvije ljudi koje su prevezli u Opću bolnicu Virovitica. Policiju i vatrogasce zatekli su strašni prizori na terenu.

DVD Suhopolje

“Dolaskom na mjesto intervencije zatičemo stravičnu situaciju. Dvije osobe ozlijeđene te s djelatnicima Hitne pomoći Virovitica zbrinjavamo u vozila Hitne, a nažalost treća osoba je ostala zarobljena u automobilu koja je na mjestu preminula.

DVD Suhopolje

Nakon policijskog očevida i odobrenja članova Državnog odvjetništva preminulu osobu pomoću hidrauličkih alata oslobađamo iz olupine automobila”, napisali su iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Suhopolje, prenose RTL Vijesti.

DVD Suhopolje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari