KOD POŽEGE

Novo stradanje mladih u prometu: Poginula djevojka (18), vozio je vršnjak. Skrenuo s ceste, vratio se, ali onda…

Foto: požega.eu

Automobil Opel koji je vozio mladić (18), a u kojem se vozila njegova vršnjakinja i još dvije maloljetne osobe, sletio je na travnatu bankinu i potom se vratio na kolnik te prešao na suprotnu prometnu traku i naletio na Volkswagen

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć malo prije ponoći kod Požege u kojoj je poginula jedna osoba, 18- godišnja djevojka. Došlo je do sudara Opela i Wolkswagena.

Kako javlja policija između mjesta Požega i Mihaljevci, Opel je vozio 18-godišnjak koji je dolaskom do zavoja uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio na travnatu bankinu i potom se vratio na kolnik te u zanošenju vozilom prešao na suprotnu prometnu traku.

Foto: požega.eu

“Tom prilikom je na desnu bočnu stranu Opela prednjim dijelom naletio osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 24-godišnji vozač. U prometnoj nesreći oba vozača su lakše ozlijeđena kao i putnica iz „Volkswagena“ starosti 21 godinu i putnici iz „Opela“ starosti 15 i 17 godina, dok je 18-godišnja putnica iz „Opela“ od posljedica ozljeda preminula u kolima Hitne pomoći”, priopćila je policija.

Foto: požega.eu

Protiv 18-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Na intervenciju su uz policiju i timove Hitne medicinske pomoći izišli i vatrogasci JVP Grada Požege, prenosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari