VEĆ JE JEDNOM UBIO?

Novska šokirana ubojstvom 39-godišnjakinje: ‘Rekla mi je da joj ne da mira, da je prati gdje god da ide…Bilo ju je strah’

ilustrativna fotografija: Ivica Galovic/PIXSELL

Supružnici neko vrijeme nisu živjeli zajedno i imao je zabranu prilaska

Novska je u šoku zbog ubojstva žene (39) koju je suprug (54) jutros izbo nožem u njezinom butiku i pobjegao. Policija je odmah krenula u potragu za njim, no prije nego što su ga uspjeli uhititi, oduzeo si je život, neslužbeno se doznaje, prenose Vijesti.hr.

“Malo je reći da smo šokirani. Izbost ju tako zvjerski nožem je za nepovjerovat. Zamislite, on je nju čekao da dođe na posao jer neko vrijeme ne žive zajedno. Neki dan sam bila kod nje u butiku. Na licu joj se vidjelo da je bila nenaspavana danima. Nije puno ulazila u detalje nego je samo rekla da joj ‘onaj njezin ne da mira, da je zvala policiju, da ju prati gdje god da ide i da joj dođe da se odseli u drugi grad, ali je strahovala da bi ju i tamo našao”, rekla je za Jutarnji list jedna susjeda ubijene žene.

Prijatelj pokojne iz djetinjstva, pak, kaže da joj je muž stalno prigovarao oko tog butika.

“Očito je bio preljubomoran jer ona je bila prekrasna i predobra osoba, a i mlađa od njega”, dodaje prijatelj ubijene.

Supružnici su imali razmirica, a unazad 20-ak dana suprug je dobio i sudsku mjeru zabrane prilasku. Supruga ga je prijavila za nametljivo ponašanje, a sud izrekao zaštitnu mjeru zabrane prilaska od 50 metara koju je ubojica prekršio. Prema neslužbenim informacijama koje kruže Novskom, prije 15-ak i više godina suprug ubijene je usmrtio u tučnjavi jednog muškarca zbog čega je bio osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu koju je i odležao.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari