KAKAV JE TO GODIŠNJI ODMOR?

RAB Mladi Irac (22) ukrao skuter; Policija ga je ulovila kako vozi bez vozačke, kacige i s ugašenim svjetlima!

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Zbog počinjenih prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 2.100 kuna, ali i uvjetna kazna zatvora u trajanju od šest mjeseci

Rapska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim irskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari i zbog počinjenog prekršaja Zakona o sigurnosti prometa na cestama, priopćila je policija.

Sumnjiči se da je 26. kolovoza ispred turističke agencije na području otoka Raba neovlašteno otuđio moped marke ”Piaggio’. Osumnjičenog su istog dana u blizini trgovine zatekli rapski policijski službenici, dok je upravljao navedenim mopedom bez upaljenog svjetla i  bez zaštitne kacige te  prije stjecanja prava na samostalno upravljanje vozilom AM kategorije te su ga potom priveli u Policijsku postaju Rab.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni se trebao odazvati na sud, no nije bio dostupan. Na nadležni sud se javio jučer, 30. kolovoza te je u provedenom prekršajnom postupku osumnjičeni 22-godišnjak je proglašen krivim zbog počinjenih prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 2.100 kuna, ali i uvjetna kazna zatvora u trajanju od šest mjeseci.

Isto tako, Isto tako, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, osumnjičeni je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari