INTERVENIRALA I HRVOJ ŠIPEK

O ovome priča cijela Hrvatska: Ipak privedeni vlasnica i zaštitar swingerskog kluba jer su pretukli goste. Evo reakcija!

Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL

Privedeni su vlasnica i zaposlenik swingerskog kluba u kojem su brutalno pretukli mladića i izbili mu zube

Skandal, u koji su upetljani pulski tužitelji, dobiva novi nastavak jer nakon što su prvo pustili na slobodu ljude koji su brutalno pretukli mladića ispred swingerskog kluba u Rovinju, danas su ipak uhićeni vlasnica i zaštitar, ali zbog napada na Talijana još u srpnju. U slučaj se upetljala i glavna državna odvjetnica

Drugi put u tjedan dana vlasnica i zaposlenik rovinjskog swingerskog kluba bili su u pulskom Državnom odvjetništvu.

Ispitivanje zbog teškog premlaćivanja

Na ispitivanju su zbog teškog premlaćivanja Talijana prošlog mjeseca, ali i napada na mladića proteklog tjedna koji ima prijelom rebara, natučenu jetru i polomljene zube, piše RTL Danas.hr.

Ukrali su mu i skupocjeni sat i nakit. Danas čekaju odluku o istražnom zatvoru, dok su prošlog tjedna iz odvjetništva išetali uz mjeru zabrane prilaska.

Privođenje Đurdjice Maršić Vučković, vlasnice kluba Anaconda u Rovinju. Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL

Sineva Vukušić, odvjetnica pretučenog mladića, danas je komentirala: “To je vrlo neobična praksa da se u situaciji, kada imate više okrivljenika koji doslovno pretuku osobu i nanesu takve ozljede, da je čak upitna i kvalifikacija dal bi se to radilo o pokušaju ubojstva a ne samo nanošenje (ozljeda op.a), to je zaista izoliran slučaj.”

Reagirala i glavna državna odvjetnica

Nakon javnog pisma oca pretučenog mladića reagirala je i glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj Šipek. Naložila je pulskim kolegama, koji zasad šute, da preispitaju odluku.

Sineva Vukušić nastavlja: “Mi još uvijek nemamo odgovor ŽDO u Puli, iako su imali sasvim dovoljno vremena da reagiraju na nalog glavne državne odvjetnice. Međutim, ono što očekujemo je da sada donesu izravnu odluku i da predlože određivanje istražnog zatvora u odnosu na sve okrivljenike u ovom događaju.”

Prije šest dana, u pokušaju da zaustavi napadače lakše je ozlijeđena i vozačica taksija kojoj se, kako neslužbeno doznajemo, prijetilo i dan kasnije.

Ibrahim Novak, vlasnik je taksi službe i kaže: “Ona je bila u službi radila i dovezla stranku u klub. Oni su mlatili mladića, a koliko ja znam ona je samo rekla neka ostave dečka na miru, da će ga ozlijediti jako. Nasrnuli su na nju.”

Stanovnici Rovinja zgroženi i brutalne napade najstrože osuđuju.

“To je strahota i sramota, da cijeli svijet zna naš grad, naš grad je veoma poznat, popularan i omiljen”, samo je jedan od komentar mještana, kao i :”Nekultura, ne možeš čovjeka tući, možeš ga kazniti. Privesti, zatvoriti, ali tući ne”

Slučaj kakav Rovinj ne pamti epilog će ipak dobiti na sudu, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari