Odgojiteljica u vrtiću doživjela šok: Ugledala je dječaka (5) kako u ruci drži vrećicu kokaina!

Odgojiteljica u vrtiću doživjela šok: Ugledala je dječaka (5) kako u ruci drži vrećicu kokaina!

Policija vjeruje da su odrasli pokušali sakriti drogu u džepovima dječakove spremljene odjeće

Petogodišnji dječak nije ni znao što je donio sa sobom u vrtić. Naime, nesvjesno je donio kokain, a to je rezultiralo uhićenjem muškarca i žene, priopćila je policija iz New Orleansa.

Odgojiteljica je vidjela dječaka kako drži vrećicu bijelog praha te je žurno pozvala školskog policijskog službenika. On je pronašao kokain, kazao je glasnogovornik policije, Daniel Seuzeneau.

Dječak očito nije znao ništa o drogama, rekao je Seuzeneau. Istražitelji koji su pretražili djetetov dom pronašli su marihuanu i još više kokaina, a vjeruju da su odrasli pokušali sakriti drogu u džepovima dječakove spremljene odjeće.

“U teoriji, to su sakrivali u odjeći djeteta nadajući se da ako policija dođe kod njih, posljednje mjesto na kojem bi tražili bilo bi u dječjoj odjeći”, kazao je Seuzeneau.

“Angelica Stanley (23) i Ellis Cousin (51) uhićeni su pod optužbom za okrutnost prema maloljetniku, posjedovanje droge s namjerom distribucije”, rekao je glasnogovornik Seuzeneau.

Uhićene možete pogledati OVDJE

Kako bi zaštitili dječakovu privatnost, policija nije htjela otkriti u kakvom su srodstvu on i uhićeni. Samo su rekli da se poduzimaju svi koraci potrebni za dječakovu sigurnost.

“Definitivno ga ne bi vratili u ono okruženje”, kazao je Seuzeneau za bakersfieldnow.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari