OSTAJE IZA REŠETAKA?

Odvjetništvo u Rijeci podignulo optužnicu protiv muškarca: Uporno uznemiravao djelatnicu državnog tijela

Foto: Ilustracija (Riportal.hr)

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je u optužnici da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, objavio je DORH

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci podignulo je optužnicu protiv 29-godišnjeg Hrvata zbog počinjenog kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom i nametljivog ponašanja.

“Optužnicom se 29-godišnjem okrivljeniku stavlja na teret da je od 28. ožujka 2023. do 30. ožujka 2023., u Rijeci, nezadovoljan radom djelatnice jednog državnog tijela, nazivao ju na službeni telefon te joj upućivao poruke putem elektroničke pošte u kojima joj je prijetio da će joj nauditi”, objavio je DORH.

Tereti ga se i da je s ciljem da ju ustraši i uznemiri, više od stotinu puta nazivao oštećenicu na telefon tijekom radnog vremena. DORH dodaje kako je kod oštećenice izazvao uznemirenost i ozbiljan strah.

“Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je u optužnici da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela”, zaključuje DORH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari