OGORČENI RODITELJI: ‘Manijak je zavodio moju 13-godišnju kćer, a nitko mu ništa ne može’

Foto: Ilustracija

U policiji su rekli da ne mogu ništa jer nije slao svoje eksplicitne fotografije niti je od nje tražio da mu šalje fotografije, a sama komunikacija, iako je vidljivo u kojem smjeru ide, nije kazneno djelo

41-godišnji muškarac s područja središnje Hrvtaske koji je upoznao jednu 13-godišnju djevojčicu ispred zgrade gdje se igrala s nekoliko prijateljica prijavljen je policiji. Naime, taj muškarac nakon što je prišao djevojčici i počeo razgovarati s njome, nakon toga prinašao ju je na Facebook messengeru i dodao njezin kontakt, piše 24 sata.

Djevojčica ne sluteći ništa loše, prihvatila je njegov zahtjev te su se počeli dopisivati. Njihova komunikacija uglavnom se svodila na njegovo ispitivanje gdje je, s kim je i što radi te na nagovaranja kad i gdje će je moći vidjeti.

“Šta radiš? Ja na poslu… Čekao da se ti probudiš pa da malo tipkamo. Jel ti dosađujem?… Moram priznati da sam baš sretan… jako si mi uljepšala život kad sam onaj dan skužio da si to ti na igralištu”, napisao je muškarac u porukama.

Također poslao joj je nekoliko fotografija svog lica s posla naglasivši da su one samo za nju i njezinu prijateljicu te da ih ne pokazuje nikome drugome.

“Sutra dolazim u 21 s posla. Hoćeš biti vani? Ti i tvoja prijateljica? A možeš samo i ti? Imam poklon za tebe/vas… Nešto slatko”, pisao je djevojčici.

Nasreću te poruke je vidio njezin otac te kontaktirao policiju. U policijskoj upravi koja je zaprimila prijavu potvrdili su nam da su s muškarcem obavili obavijesni razgovor te da su sva saznanja proslijedili Državnom odvjetništvu.

“Neslužbeno su rekli da mu ne mogu ništa jer joj nije slao svoje eksplicitne fotografije niti je od nje tražio da mu šalje fotografije, a sama komunikacija, iako je vidljivo u kojem smjeru ide, nije kazneno djelo”, izjavila je ogorčena majka njezine prijateljice, također 13-godišnjakinje, koju muškarac spominje u porukama, piše 24 sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari