OŠTETIO DJEVOJKU

OPATIJA Muškarac (43) odvezao auto ‘na probnu vožnju’ i – nestao! Oštećena 29-godišnjakinja ostala bez novca i Citroena

Ilustracija. Osoba na fotografiji nema veze s događajima opisanima u tekstu. Foto: Riportal

Materijalna šteta cijeni se na oko 35. 000 kuna

Opatijska policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijevare i krivotvorenja isprava.

Sumnjiči se da je u kolovozu prošle godine 29-godišnju hrvatsku državljanku doveo u zabludu, navodeći da je zainteresiran za kupnju osobnog vozila marke Citroen u njenom vlasništvu pa mu je tako oštećena dopustila probnu vožnju. Osumnjičeni se potom odvezao navedenim vozilom te ga više nije vratio niti je platio kupoprodajnu cijenu koju je s oštećenom usmeno dogovorio.

VIDEO DANA:

Nedugo nakon toga izradio je lažni ugovor o kupoprodaji motornog vozila, tako da je uz osobne podatke krivotvorio i potpis oštećene 29-godišnjakinje. Tako krivotvorenu ispravu predao je 47-godišnjem hrvatskom državljaninu, kojem je i prodao vozilo krajem kolovoza prošle godine, lažno ga uvjerivši u istinitost podataka u ugovoru.

Materijalna šteta cijeni se na oko 35. 000 kuna.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, protiv osumnjičenika podnijeta je kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari