GRAĐANI UZBUNILI POLICIJU

Tragikomedija na Pećinama! Dvojicu provalnika policija uhvatila dok su iskakali kroz prozor stana

Ilustracija: Riportal

Zahvaljujući pravovremenoj dojavi građana dvojica hrvatskih državljana jučer 15. ožujka u jutarnjim satima zatečeni su u provali u stan na području Pećina u Rijeci

“Riječ je o počiniteljima u dobi od 35 i 39 godina koji su po dolasku policije zatečeni kako iskaču kroz prozor stana s otuđenim predmetima. Uočivši policijske službenike jedan od njih je pokušao pobjeći, ali u tome nije uspio te su obojica privedena na kriminalističko istraživanje. Otuđeni predmeti u vrijednosti oko 4.000 kuna su im oduzeti te će biti vraćeni vlasniku.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Također, 35-godišnjak se sumnjiči i za krađu mobitela počinjenu u veljači u prostorijama jedne riječke udruge, čime je vlasnicu oštetio za oko 1.500 kuna.

Obojica su po završetku kriminalističkog istraživanja policijskih službenika II. policijske postaje Rijeka kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela teške krađe i predani pritvorskom nadzorniku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari