NEMA DI NIJE KRALA

Opatijska policija pritvorila serijsku kradljivicu (24); Krala je iz trgovina na području Matulja, Opatije, Rijeke i Viškova!

Foto: Nathalia Rosa/Unsplash/ Ilustracija

Zbog osnova sumnje u počinjenje pet kaznenih djela krađe, 24-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu i predana pritvorskom nadzorniku

Opatijska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjom hrvatskom državljankom koju se sumnjiči za počinjenje kaznenih djela krađe, a koju su po raspisanoj potrazi jučer pronašli policijski službenici na području Crikvenice.

Istraživanjem je utvrđeno da je u razdoblju od lipnja do kraja studenoga ove godine iz trgovina na području Matulja, Opatije, Rijeke i Viškova otuđila više različitih prehrambenih proizvoda, kao i higijenske te druge proizvode za domaćinstvo.

Time je tri trgovačka društva iz Omiša i Zagreba oštetila za oko 5 600 kuna.

Također je utvrđeno da je krajem studenoga istovjetno kazneno djelo počinila i na području Ličko-senjske županije oštetivši trgovačko društvo iz Rijeke za oko 3650 kuna.

VIDEO DANA:

Po završetku istraživanja, a osnovom sumnje u počinjenje pet kaznenih djela krađe, 24-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu i predana pritvorskom nadzorniku.

Inače, riječ je o osumnjičenici koja je veći broj navedenih kaznenih djela počinila tijekom ove godine i na području Istarske te Zagrebačke županije pa će biti prepraćena na služenje kazne zatvora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari