POGLEDAJTE VIDEO

Opljačkana Bulgarijeva zlatarnica u Parizu: Osumnjičenici u bijegu, ukrali ‘robe’ u vrijednosti nekoliko milijuna eura!

Po prvim informacijama, trojica pljačkaša na dvama motociklima pojavila su se ispred zlatarnice oko 13.45 sati

Oružana pljačka dogodila se u subotu u luksuznoj zlatarnici Bulgari, na poznatom Trgu Vendome u Parizu, a šteta se procjenjuje na više milijuna eura, doznaje se od policije i državnog odvjetništva.

Traži se trojac na motociklima

Po prvim informacijama, trojica pljačkaša na dvama motociklima pojavila su se ispred zlatarnice oko 13.45 sati, rekao je policijski izvor.

Dvojica su nosila oružje s dugim cijevima, dodao je, rekavši da su udarili zaštitara. Šteta se još utvrđuje, a procjenjuje se na “više milijuna eura”, rekao je za AFP izvor blizak istrazi.

https://twitter.com/ThePrinceJason/status/1652307586572582913?s=20

Na snimkama što su objavljene na društvenim mrežama, a mogle bi se odnositi na pljačku, vide se dva velika crna motocikla parkirana na nogostupu ispred zlatarnice. Muškarac u crnom, s kacigom na glavi i naoružan čuva stražu.

Zatim sva trojica bježe na motociklima, pokazuju snimke.

Bulgarijeva zlatarnica već je bila na meti oružane pljačke u rujnu 2021. i tada je šteta bila procijenjena na 10 milijuna eura.

Tada je policija ranila u nogu jednog od trojice pljačkaša i uhitila ga. Optužen je i smješten u pritvor. U lipnju 2022. uhvaćena su i optužena druga dvojica. I oni su u pritvoru dok čekaju presudu, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari