OPREZ U PROMETU! Prometne nesreće “na Piramidi“ i kod okretišta na Biviju!

Foto: Alen RI

Iako se promet riječkim ulicama u kolovozu nešto prorijedio zbog odlaska mnogih Riječana na godišnji odmor izvan grada, prometne nesreće svakodnevna su pojava

Kumuje tome dobrim dijelom i vrućina koja vlada ovih dana i pritišće svom silinom i vozače (one bez ispravnih klima-uređaja u vozilima), ali i neoprez koji dovodi do toga da se i u relativno „čistim“ prometnim situacijama dogode nezgode.

Jedna takva dogodila se i danas oko 11 sati u Kumičićevoj ulici kada je iz još dokraja nerazjašnjenih okolnosti došlo do sudara dvaju vozila koja su se kretala – u istom smjeru, prema sjeveru odnosno Krimeji.

Na fotografijama Alena Ri podijeljenima na društvenoj mreži vidljivo je da je zbog toga na neko vrijeme zaustavljen i promet tom riječkom važnom cestom, pa se prema Krimeji zbog ovog incidenta u prometu više desetaka minuta vozilima kretalo otežano i usporeno.

Do nesreće je došlo zbog nepravilnog rastojanja između vozila odnosno neopreznog „prebacivanja“ iz jedne u drugu voznu traku; dok neki komentiraju kako se jedan vozač možda na tom mjestu čak pokušao polukružno okrenuti!

Gotovo u isto vrijeme do prometne nesreće je došlo i na Biviju, kod okretišta gradskog autobusa „jedinice“ koji povezuje Bivio i Pećine.

Detalji o toj neseći još nisu poznati, no i tim dijelom grada promet je tekao, kako nam je dojavljeno, otežano i usporeno.

Foto: Alen RI

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari