OPREZA NIKAD DOVOLJNO Požar na kući u Crikvenici izazvali punjači mobitela!

U petak poslijepodne u kući na području Crikvenice izbio je požar kojeg su ugasili vatrogasci JVP Crikvenica. U trenutku izbijanja požara u kući nije bilo niti jedne osobe, a uslijed požara izgorio je dio zida oko prozora na prvom katu, dok su od dima zacrnjeni zidovi na prvom i drugom katu kuće.

Prema utvrđenom, požar je izbio na prvom katu kuće gdje je bilo uključeno i bez nadzora ostavljeno nekoliko punjača mobitela. Vlasnik kuće, starosti 75 godina, oštećen je za oko 15-ak tisuća kuna.

Iz Policijske uprave primorsko goranske upozoravaju građane da prije izlaska iz objekta provjere jesu li svi električni i slični uređaji ili drugi predmeti koji mogu izazvati požar (npr. svijeće, opušci) ugašeni, te ima li u njihovoj blizini zapaljivih materijala koji u slučaju nastanka požara mogu pogodovati njegovu širenju.

Podsjećaju građane da ne ostavljaju bez nadzora predmete (spomenute punjače mobitela, upaljene štednjake, glačala i slično) koji mogu izazvati požar i/ili druga oštećenja te time ugroziti ostale osobe i imovinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari