ČEKA GA SUĐENJE

Optužen mušakarac koji je Riječanina u Adamićevoj udario šakom pa je ovaj pao i umro

Ilustracija (Facebook)

Sve se dogodilo u noći otvorenja Rijeke EPK 2020

Riječko Županijsko državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv 45-godišnjeg muškarca zbog izazivanja smrti muškarca (45) u Rijeci 2. veljače ove godine, na način da ga je udario šakom u glavu nakon čega je napadnuti udario glavom o pod a nekoliko sati kasnije i umro.

Ovaj slučaj dogodio se u Adamićevoj ulici u noći tijekom programa otvorenja Europske prijestolnice kulture 2020. u Rijeci.

ŽDO je optužio 45-godišnjaka za kažnjivo djelo teške tjelesne ozljede sa smrtnom posljedicom. Nakon dovršene istrage optužnica je podignuta pred Županijskim sudom u Rijeci

Četrdesetpetogodišnjaka se tereti da je 2. veljače oko 1.30, u neposrednoj blizini pješačkog prijelaza u Adamićevoj ulici, snažno udario šakom u glavu 45-godišnjeg prolaznika nakon verbalnog sukoba.

Udareni muškarac je pao, udario glavom o pločnik i izgubio svijest.

Zadobio je razderotinu na glavi, teški traumatski edem mozga s krvarenjem u moždanim ovojnicama, izljev vode u pluća i opći teški krvni zastoj. Nakon pružene hitne liječničke pomoći umro je istog dana, navodi ŽDO.

Napadač se nalazi u istražnom zatvoru pa je predloženo da mu se produlji boravak u njemu radi sprečavanja utjecaja na svjedoke i ponavljanja kažnjivog djela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari