DIO PRODAO

S terasa riječkih ugostiteljskih objekata ukrao sedam suncobrana! Pritom oštetio i video nadzor

Photo: Ilustracija (Goran Kovacic/PIXSELL)

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su dva kriminalistička istraživanja vezana za počinjenje kaznenih djela teške krađe provaljivanjem i krađe.

Za počinjenje dva kaznena djela krađe, kao i oštećenja tuđe stvari, policija je prijavila 32-godišnjeg hrvatskog državljanina kojega sumnjiči da je tijekom travnja s terasa dvaju ugostiteljskih objekata na području Rijeke otuđio sedam suncobrana.

Pritom je i oštetio video nadzor tih objekata.

Materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna, a u međuvremenu su policijski službenici dio suncobrana pronašli i bit će vraćeni vlasnicima. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je drugi dio otuđenih suncobrana 32-godišnjak prodao trećim osobama.

Prijavljen je i 22-godišnji hrvatski državljanin kojega se sumnjiči da je 14. travnja provalio u vikend kuću na području Grobnika iz koje je otuđio razni alat i druge predmete za domaćinstvo. Time je 54-godišnju vlasnicu materijalno oštetio za najmanje tri tisuće kuna. Tijekom istraživanja je dio otuđenih predmeta pronađen i vraćen vlasnici.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, oba osumnjičenika su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari