OREHOVICA: Intervencija vatrogasaca nakon novog požara na Autotrolejevu autobusu

Incident se dogodio rano ujutro u jednom autobusu koji prometuje na prigradskoj liniji

Autotrolej u posljednje vrijeme ima zaista velikih problema s kvarovima na pogonskim strojevima svojih (starijih) autobusa što velike probleme stvara putnicima koji u takvim slučajevima kasne na svoja odredišta, a u krajnjem slučaju ugrožena je i njihova sigurnost.

Požari na motorima Autotrolejevih autobusa gotovo su svakodnevna „pojava“, a posljednji (?) se dogodio danas ujutro oko 7 sati kada se na Orehovici zapalio  autobus koji je prometovao na prigradskoj liniji.

Nasreću, vozač i putnici su rano primijetili izbijanje dima i vatre, vozač je zaustavio autobus i putnici su izašli iz njega.

Vozač je pokušao sam ustanoviti u čemu je riječ i spriječiti širenje vatre, no bila je potrebna ipak intervencija vatrogasaca.

Putnici su morali pronaći alternativni način prijevoza, a Autotrolejevim mehaničarima preostaje utvrditi zašto je došlo do ovog opasnog kvara na autobusu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views