OSUMNJIČEN ZA NEKOLIKO KRAĐA Provalio u kafić, otuđio moped, parfeme, alkoholna pića…

Foto: Ilustracija

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Osumnjičeni je priveden na kriminalističko istraživanje nakon što su ga u ranim jutarnjim satima 26. kolovoza, ubrzo poslije provale u ugostiteljski objekt na riječkom Jadranskom trgu zatekli policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka.

U nastavku kriminalističkog istraživanja policija je saznala kako je osim spomenute provale kada je otuđio alkoholna pića, u srpnju ove godine na području Kozale otuđio moped, iz trgovine na Korzu više komada parfema te iz ugostiteljskog objekta na Rivi alkoholna pića.

Kaznenim djelima su oštećene tvrtke iz Rijeke i 27-godišnji vlasnik mopeda, a sveukupna materijalna šteta je oko 10.000 kuna.

Kod njega je pronađeno i oduzeto 2,6 grama droge heroin zbog čega je prekršajno prijavljen, dok je mjerodavnom državnom odvjetništvu kazneno prijavljen za tešku krađu i tri krađe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari