MASAKR U BEOGRADU

Otac 13-godišnjeg ubojice priznao: ‘Vodio sam ga u streljanu i znao sam da se osjeća odbačeno’

Screenshot

Sin mu je često znao govoriti da se ne uklapa u društvo…

Dječak Kosta K. (13) iz Osnovne škole “Vladislava Ribnikara” u Beogradu jučer je zavio Srbiju u crno ubivši osmero učenika, čuvara i ranivši još sedmero osoba.

Njegov otac potvrdio je da je imao dozvolu za oružje kojim je njegov sin pucao po školi i unesrećio brojne obitelji.

Na saslušanju je rekao da je u sefu držao puške i pištolje, da je sve bilo pod šifrom i kako mu nije poznato kako je njegov sin istu saznao, pišu Novosti.rs.

Priznao je da je sina sa 12 godina vodio u streljanu i rekao o kojoj je riječ. Otac je rekao da se njegov sin osjećao odbačeno, ali da ništa nije primijetio. Sin mu je često znao govoriti da se ne uklapa u društvo.

Saslušan u prisutnosti majke

Dječak je saslušan u prisutnosti majke, a kako je rekao Nikola Uskoković iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, predan je radnicima Centra za socijalni rad.

Kosta K. na svom Instagram profilu imao je neobične objave. U opisu profila piše mu “Najbitnije je pišat po k*rvi”, a na posljednjoj objavljenoj fotografiji s dvojicom prijatelja on prstima “imitira” pištolje. Na toj fotografiji sva trojica dječaka su nasmiješena, pišu Novosti.rs.

Podsjetimo, dječak je napravio popis za odstrel učenika, uzeo oružje svog oca i krenuo pucati odmah po ulasku u školu. Roditelji su mu liječnici i razvedeni su, a otac je zadržan u pritvoru 48 sati, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari