Otišao s unukom u šumu, ali se nije vratio: “Čuli smo očajno zapomaganje upomoć”

67-godišnji Marijan Štefanec iz Drnja nedaleko od Koprivnice izgubio je život u bizarnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko podneva. Nesretni je Marijan zajedno s 14-godišnjim unukom otišao posjeći drva za ogrjev, no prilikom piljenja jedna grana s vrbe udarila je Marijana po glavi. Pao je sa stabla i na mjestu poginuo, a sve se to dogodilo pred očima prestravljenog unuka, piše Podravski.hr.

“Bili smo u naselju u blizini kad smo čuli očajno vikanje i zapomaganje ‘upomoć, upomoć!’. Odmah smo počeli trčati prema mjestu otkud je dopiralo zapomaganje, a kad smo došli našli smo dijete koje očajno plače i djeda kako leži mrtav. Provjeravao sam mu puls, ali nažalost nije više bio živ. Na glavi je imao ozljede, vjerojatno ga je ta raskoljena grana lupila ravno u glavu”, ispričao je mještanin Drnja koji je prvi stigao na mjesto stravične nesreće.

Kazao je kako je odmah pozvao hitnu pomoć i obitelj poginulog jer ga je poznavao, a prije mu je bio susjed u ulici u kojoj je živio u Drnju.

Hitna pomoć brzo je stigla, no mogli su samo konstatirati smrt.

“Baš mi je žao Marijana, a pogotovo unuka koji je to sve na svoje oči vidio. Strašno je plakao i nismo znali kako da mu pomognemo kad više za njegovog djeda nije bilo pomoći”, zaključio je ovaj očevidac.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari