LAKŠE SE DIŠE

Otkriven provalnik (39) koji je ‘haračio’ Dramljem; Provaljivao u vikendice i kamp

Ilustracija: Riportal

Crikvenička policija 39-godišnjaka sumnjiči da je dvjema teškim krađama provaljivanjem i krađom oštetio hotelijersko društvo, kao i dvije hrvatske državljanke za više tisuća kuna

Crikvenička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Riječ je o osumnjičeniku za koga je utvrđeno da je u razdoblju između listopada 2021. godine i siječnja ove godine na području Dramlja provalio u prostorije kampa iz kojih je otuđio različite predmete inventara (stolove, slavine i dr.). K tome je u siječnju i veljači ove godine iz dvije vikend kuće u Dramlju otuđio također nekoliko slavina.

Ovim kaznenim djelima dvije teške krađe provaljivanjem i krađom oštećeni su hotelijersko društvo sa sjedištem u Crikvenici i dvije hrvatske državljanke. Ukupna materijalna šteta cijeni se više tisuća kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja dio otuđenih predmeta je pronađeno i vraćeno vlasnicima.

Protiv 39-godišnjaka je završetkom istraživanja podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu radi osnova sumnje u počinjenje spomenutih kaznenih djela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari