STRADALA I PJEŠAKINJA

OTKRIVENO: 21-godišnjak upravljao BMW-om koji je sudjelovao u nesreći kod ZTC-a u kojoj je ozlijeđen biciklist

Foto: Ilustracija

Jučer oko 19.30 sati, u Zvonimirovoj ulici u Rijeci, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe, biciklist i pješakinja

Do nesreće je došlo kada je spomenuti biciklist, krećući se električnim biciklom u smjeru Krnjeva, na raskrižju s ulicom Vinka Benca se sudario s osobnim vozilom marke BMW, riječkih registarskih oznaka, koje se kretalo u istom smjeru.

Vozilom je upravljao 21-godišnji hrvatski državljanin, a prilikom nesreće ozlijeđena je i 47-godišnju pješakinja koja je stajala kod pješačkog prijelaza.

Ozlijeđene osobe prevezene su na medicinsku obradu u KBC Rijeka gdje su biciklistu dijagnosticirane teške, a pješakinji lakše tjelesne ozljede.

Inače, proteklog produženog vikenda na području Primorsko-goranske županije evidentirane su 42 prometne nesreće u kojima su četiri osobe zadobile teške, a njih pet lakše ozljede.

U cilju smanjenja broja ozlijeđenih osoba u nesrećama pozivamo sve sudionike u prometu na maksimalni oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari