SUDAR NA TURNIĆU

Otkriveno kako je došlo do teškog stradanja motociklista (31) na Turniću; Krivaca za nesreću je više!

Foto: Facebook/D.M./Problemi u prometu Rijeka i okolici

Tijekom jučerašnjeg dana na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 12 prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba teško, a četiri su osobe lakše ozlijeđene, izvijestili su iz PU primorsko-goranske

Teško je ozlijeđen 31-godišnji vozač motocikla, stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, nešto prije 7 sati na području Turnića u Rijeci.

“Spomenutom vozaču, koji je u trenutku  prometne nesreće pretjecao zaustavljenu kolonu vozila preko pune uzdužne razdjelne crte na kolniku, prilikom ulaska u raskrižje prednost je oduzela 31-godišnja vozačica osobnog vozila.”, utvrđeno je  očevidom.

U ovoj prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena, a motociklist koji je uslijed sudara sa svojim vozilom pao na kolnik, je teško ozlijeđen.

VIDEO DANA:

“Sve sudionike u prometu pozivamo na odgovorno ponašanje, a prometna policija će i nadalje djelovati preventivno, ali i poduzimati zakonom propisane mjere i radnje u cilju povećanja ukupnog stanja sigurnosti u prometu na cestama.”, poručili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari