UZROK NEPAŽNJA VOZAČA?

OVO JE BILO ŽESTOKO! Sudar na Orehovici, netko je “sijekao” zavoje?!

Facebook/M.F./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Prometna nesreća na vrhu Grobničke ceste, blizu križanja na Orehovici, dogodila se danas nešto prije podneva

U nesreći su sudjelovali osobno vozilo i lako dostavno vozilo, a prema svemu sudeći uzrok nesreće je nečiji prelazak preko pune crte na kolniku odnosno – “presijecanje” zavoja.

O silini sudara svjedoči poprilična šteta na vozilima, posebno na osobnom vozilu. Za sada nam nije poznata težina ozljeda osoba koje su se nalazile u vozilima.

O nesreći su prvi izvijestili članovi Facebook grupe Problemi u prometu Rijeka i okolica te pozvali vozače na oprez u vožnji.

Točne uzroke i sve okolnosti ove prometne nesreće bit će poznate nakon završenog policijskog očevida. Promet ovim dijelom ceste odvijao se neko vrijeme otežano, jednim kolničkim trakom, no sada bi stanje već trebalo biti normalizirano.

U uvjetima mokrih i skliskih kolnika još jednom pozivamo sve sudionike u prometu, posebno vozače osobnih i teretnih vozila, na povećanu pažnju i strpljenje u vožnji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari