POD OKRILJEM NOĆI

U POTPISU – ARMADA: Na ordinaciji Nikole Ivaniša kamenom razbijen prozor i ispisan grafit “Govno crveno”

Foto: Riportal

Čin oštećenja imovine poznatog riječkog liječnika i zamjenika gradonačelnika dogodio se pod okriljem noći

Policija je upravo obavila očevid na mjestu incidenta koji se noćas dogodio u Zametskoj ulici.

Na Poliklinici Ivaniš zamjenika gradonačelnika Nikole Ivaniša u Zametskoj ulici 100 kamenom je razbijen prozor i crnim sprejem ispisan grafit “Govno crveno”. U potpisu grafita stoji karakteristična oznaka za pripadnike riječke navijačke skupine Armada.

Incident je, potvrdili su  iz PU prim0rsko-goranske, otkriven jutros i prijavljen policiji u 8.17 sati. Policijski očevid završen je oko 10.30 sati. Prikupljenja su neka saznanja kako bi se vandalima što brže ušlo u trag i razotkrili motivi za ovakav čin, već jako dugo nezabilježen u Rijeci.

Teško je uopće govoriti o “razlozima” za ovako podmukao napad na imovinu pod okriljem mraka – a zna se tko djeluje pod okriljem mraka i u mračnim razdobljima – no ukoliko je ovdje doista riječ o pripadnicima Armade, a to tek treba izvidjeti, kao povod možda bi se moglo uzeti u obzir nezadovoljstvo nekih pripadnika te navijačke skupine izborom zamjenika gradonačelnika Rijeke, Nikole Ivaniša, u Upravni odbor HNK Rijeke. U ovome trenutku na pamet nam padaju deseci drugih načina, primjerenih slobodnom demokratskom društvu u kojem valjda živimo, da se to nezadovoljstvo izrazi na demokraciji primjereni način.

U protivnom, na pravom smo putu da kao društvo uđemo u neko novo “mračno razdoblje” Rijeke, upravo onako kako neki ovih dana priželjkuju i pozivaju?!

OPŠIRNIJI KOMENTAR Nikole Ivaniša o ovom događaju pročitajte OVDJE!

Foto: Mateo Levak/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari