NEVJEROJATAN POTEZ

Ovo je heroj masakra u Daruvaru: Primio je metak u prsa, skočio kroz prozor pa otišao po pomoć

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Propucanih prsa, uspio otrčati do obližnje knjižare gdje je vlasnicu zamolio da pozove pomoć

Crna zastava izvješena je ispred Doma za starije u Daruvaru. U utorak oko podneva iz Doma je izašlo troje ljudi, među kojima i kći vlasnika, Marija Ivandekić. Na rukama je imala plave rukavice te je vjerojatno čistila mjesto stravičnog zločina.

Kako piše MojPortal, njezin zaručnik Sven, inače zaposlenik Doma, teško je ranjen. Ubojica Krešimir Pahoki, koji je ubio šestero ljudi, uključujući i svoju majku, metkom mu je propucao prsište.

Kad je počeo pucati, Sven se s medicinskom sestrom sakrio pod krevet. Kako se ubojica približavao sobi u kojoj su se skrivali, odlučili su pobjeći kroz prozor. Pokazalo se da su odluku donijeli u presudnom trenutku. Naime, Pahoki je baš tada upao u sobu i zapucao. Svena je uspio i pogoditi. Međutim, on je, propucanih prsa, uspio otrčati do obližnje knjižare gdje je vlasnicu zamolio da pozove pomoć.

Podsjetimo, policija je dovršila kriminalističkog istraživanje nad osumnjičenim 51-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je pucajući iz vatrenog oružja počinio 11 kaznenih djela. Kako doznaje reporterka RTL-a Danas, Ivana Ivanda Rožić, Pahoki bi na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo trebao biti doveden danas u 19:30, prenosi Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari