ODAO GA TRAG KRVI

Ovo je lice jednog od monstruma koji su priznali ubojstvo Danke. I njegov brat tražio je malenu…

Pripadnici MUP-a Srbije, nakon desetodnevne opsežne akcije i detaljnih provjera svih tragova i informacija, uhitili su S.J. (1974) i D.D. (1974) zbog sumnje da su ubili dvogodišnju Danku Ilić, kažu iz MUP-a Srbije

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić objavio je strašnu vijest. Dvojica muškaraca osumnjičena su za ubojstvo male Danke (2). Policija je u Boru uhitila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ‘Vodovod’ Bor S. J. (50) i D. D. (50). Oni su priznali zločin.

Kako doznaje Blic u automobilu su pronađeni tragovi krvi, nakon čega je napravljena DNK analiza i potvrđen identitet. “Po planu rada tvrtke, bilo je poznato tko je vozio automobil u kritično vrijeme, provjerom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubojstvo”, kaže izvor Blica.

Nadalje Blic doznaje da osumnjičenici nisu bliski prijatelji, već su obični radnici koji ugrađuju vodomjere.Toga dana su išli na teren kao i svakog prethodnog.

Bili su i privođeni tijekom potrage za Dankom, budući da su kamere snimile između ostalog i njihovo vozilo. Nakon razgovora u policijinjih dvojica su pušteni na slobodui nastavili su dolaziti na posao redovno, kaže izvor Blica. Policajci koji su radili na istrazi kažu da kada su došli kod njih da su izgledali normalno, kao obični radnici. Jedan od njih je u istrazi rekao da nisu to htjeli, da su je slučajno udarili i da su se onda uplašili. Brat S.J. je također sudjelovao u potrazi za malenom Dankom.

“S.J. je osumnjičen da je službenim vozilom Fiat Panda u ulici Radomira Putnika udario u pješaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno s kolegom D.D. tijelo djevojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divljeg deponija na ‘Starobanjskom putu’ kod Bora gdje su tijelo izbacili s desne strane puta”, kazao je izvor blizak istrazi za Informer.

Oglasio se MUP

“Pripadnici MUP-a Srbije, nakon desetodnevne opsežne akcije i detaljnih provjera svih tragova i informacija, uhitili su S.J. (1974) i D.D. (1974) zbog sumnje da su ubili dvogodišnju Danku Ilić. Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje zločina. U tijeku je pretraga terena u potrazi za tijelom. Iz MUP-a dodaju da policija nastavlja intenzivan rad na slučaju”, priopćio je MUP.

Za Dankom Ilić koja je nestala u naselju Bansko Polje kod Bora u Srbiji tragalo se deset dana. Danas šok i nevjerica. Predsjednik Srbije objavio je da su dvojica priznala ubojstvo malene Danke te ih sada odvode na mjesto gdje su stavili tijelo. Istaknuo je da će ministar unutarnjih poslova Bratislav Gašić otkriti više detalja.

Podsjetimo, djevojčica je, prema navodima majke, nestala u trenutku kada je majka išla dati vode starijem djetetu. Pretražni su prostor kuće, dvorište, podzemni kanali, šahtovi i šume, no bez rezultata. Na terenu su korišteni dronovi, helikopteri s termovizijskom kamerom i potražni psi, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari