NIJE PRVOAPRILSKA ŠALA

DRAMA NA PODMURVICAMA! Žena (75) na cesti napala poznanicu (71): Čupala ju za kosu, prijetila nožem i ukrala predmete u vrijednosti 650 eura

Foto: Riportal

Osumnjičena 75-godišnjakinja se verbalno sukobila s poznanicom, a potom je i fizički nasrnula na nju te joj otuđila vrećicu s predmetima u vrijednosti oko 650 eura, izvijestila je policija.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 75-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojnička krađa.

“Sumnjiči se da je ovaj tjedan, 1. travnja, na području Podmurvica u Rijeci prvo se verbalno sukobila na cesti s poznanicom, 71-godišnjom hrvatskom državljankom, a potom je i nasrnula na nju. Pri tome ju je čupala za kosu te joj uz prijetnju oštrim predmetom istrgnula iz ruke vrećicu u kojoj su se nalazili različiti predmeti i medicinski uređaj.“, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Tako je 71-godišnjakinju materijalno oštetila za najmanje 650 eura.

Tijekom istraživanja su svi otuđeni predmeti pronađeni kod počiniteljice, kao i hladno oružje te su vraćeni oštećenici.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela razbojničke krađe, po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičena 75-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari