OTAC ISPRIČAO ŠOKANTNU PRIČU

Ovo je muškarac (21) koji je na Staru godinu pretukao tinejdžera (16) u Slavonskom Brodu

‘Moj sin je nekonfliktno dobro dijete, bavi se sportom i glazbom. Druži se također s takvom djecom te ne odlaze u kojekakve klubove. Druže se međusobno, odlaze jedan drugom doma. Tog dana vraćalo se njih sedam od prijateljice. Između njih zaletio se odjednom automobil, bio je to Audi tamno zelene boje. Vozač je vozio velikom brzinom i prošao je ‘između’ djece koja su skočila u stranu. Sin je podigao ruku prema frendu preko ceste, nije to bio nikakav prst ili što drugo. Nakon toga dio djece produžilo je ravno, a moj sin i prijatelj skrenuli su u ulicu’, rekao je otac za Danas.hr

Za Danas.hr je jučer roditelj 16-godišnjaka iz Slavonskog Broda ispričao šokantnu priču o tome kako su njegovog sina na Staru godinu pretukli.

Policija se danas, dva tjedna nakon, oglasila i potvrdila da su pronašli 21-godišnjaka te ga uhitili i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje.

Muškarac (21) je sada doveden u Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu.

Podsjetimo, otac pretučenog mladića rekao nam je da je njegov sin završio s 10 šavova u usnoj šupljini zbog kojih krutu hranu nije jeo desetak dana.

“Moj sin je nekonfliktno dobro dijete, bavi se sportom i glazbom. Druži se također s takvom djecom te ne odlaze u kojekakve klubove. Druže se međusobno, odlaze jedan drugom doma. Tog dana vraćalo se njih sedam od prijateljice. Između njih zaletio se odjednom automobil, bio je to Audi tamno zelene boje. Vozač je vozio velikom brzinom i prošao je ‘između’ djece koja su skočila u stranu. Sin je podigao ruku prema frendu preko ceste, nije to bio nikakav prst ili što drugo. Nakon toga dio djece produžilo je ravno, a moj sin i prijatelj skrenuli su u ulicu”, rekao je otac.

Više o tome čitajte OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari