IMAO 2,45 PROMILA

Ovo je muškarac koji je pijan autom usmrtio dječaka, pobjegao pa krivnju svaljivao na preminulog

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Za utorak je proglašen Dan žalosti

Osumnjičeni 50-godišnjak koji je u petak navečer pijan usmrtio dječaka (13) kod Okučana jutros je izveden pred Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu gdje će biti ispitan.

On je pobjegao s mjesta nesreća, svjestan što je napravio. Tragova kočenja na tragičnom mjestu gotovo da nema, a u potragu za njim dali su se svi policajci.

“O vozilu smo znali jako malo, otpao je dio dijelova koji su ukazivali na marku auta. Na mjesto gdje on stanuje došao sam ja osobno i još jedan policajac. Kada nas je vidio počeo je bježati ničim izazvan, počeo je vrijeđati i napadati, uporabili smo sredstvo prisile”, rekao je sinoć u RTL-u Danas, Mijo Kršin, voditelj Službe za javni red i sigurnost PU brodsko-posavske.

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Sve vrijeme krivnju je svaljivao na dječake.

Aca Vidaković, načelnik općine Okučani rekao je da su na tom dijelu ceste napravili neke promjene, ali alkohol je i dalje glavni krivac.

“Uočili smo da imamo probleme s brzinom, poduzeli smo neke mjere, smanjili smo brzinu na tom tužnom mjestu sa 70 na 50 kilometara na sat, postavili smo i kamere, ali to nije bilo dovoljno za vozače koji i dalje voze pod utjecajem alkohola i koji ne brinu za tuđe živote”, poručio je.

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Za utorak je proglašen Dan žalosti, piše Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari