NAREZAN I U PAKETIĆIMA

“Pao” u Čavlima s 250 kila duhana koje je namjeravao preprodati

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Policija je jučer zatekla 55-godišnjaka dok je u osobnom vozilu prevozio oko 240 kilograma duhana bez trošarinskih markica Ministarstva financija

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjim hrvatskim državljaninom, s prebivalištem na području Republike Srbije, te ga kazneno prijavili za nedozvoljenu trgovinu.

“Naime, jučer oko 10.50 sati policija ga je zatekla na području Čavli dok je u osobnom vozilu marke Citroen, pulskih registracijskih oznaka, prevozio duhan bez trošarinskih markica Ministarstva financija.

Sitno rezani duhan u količini od 239,80 kilograma pakiran u vrećama mu je oduzet, a osumnjičenik je priveden na kriminalističko istraživanje. Istraživanjem je utvrđeno da je navedeni duhan bio namijenjen za daljnju ilegalnu prodaju.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

VIDEO DANA:

U suradnji s djelatnicima Carinske uprave privremeno je oduzeto i spomenuto osobno vozilo do kraja postupanja iz njihove nadležnosti.

Zbog osnova sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, po završetku istraživanja je 55-godišnjak kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari