UŽAS U ZAGREBU

Pas napao djecu ispred škole, jednog dječaka izgrizao po tijelu: ‘Bio je sav krvav…’

Screenshot

Isti pas navodno je već napadao ljude u Vrapču

U zagrebačkom Gornjem Vrapču u petak ujutro užas ispred osnovne škole: pas je napao djecu, a najgore je prošao prvašić kojeg je pas izgrizao po tijelu.

“Nije mu prvi put da napada ljude. Vlasnik je upozoren više puta, ali ne reagira”, ispričao je čitatelj za 24sata te dodao kako je pas napao i curicu. “Dječačić je ležao na cesti ispred pekare, kraj njega je bila i majka. Mislim da je ugrizao i curicu, sjeo sam u auto i otišao tražiti psa”, rekao je.

Isti pas navodno je već napadao ljude u Vrapču.

Policija je potvrdila da su dobili dojavu o napadu te utvrđuju sve okolnosti. Indicent je potvrdila i ravnateljica osnovne škole, koja je rekla kako se sve dogodilo izvan dvorišta škole te da surađuju s policijom.

Pas luta Vrapčem bez lanca i brnjice

Kako tvrde čitatelji, ovo nije prvi napad ovog psa te je vlasnik više puta upozoren. U Facebook grupi ‘Zakaj volim Vrapče’ mogu se pronaći objave upozorenja na istog psa koji luta Vrapčem bez lanca i brnjice.

“Išao sam ostaviti dijete i došao možda par sekundi nakon napada. Bila je hrpa ljudi, ispred pekare nasred ceste su ležali majka i dječak, on je bio krvav. Ušli su u pekaru i odmah pomogli dječaku, noga mu je bila dosta krvava i primio se za prsa i rekao da ga bole prsa. Vidio sam da mu je desna strana majice poderana, kraj njih je bila i curica. Čuo sam u pekari da je i nju napao pas, ali u tom šoku nisam vidio u kakvom je stanju. Sjeo sam u automobil i otišao vidjeti gdje je pas, krenuo je od škole prema doma valjda, još je stajao na cesti. Zvao sam policiju i odmah im sve javio, mogao je napasti još nekoga…”, ispričao je otac za 24sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari