NESREĆA U PAKOŠTANIMA

Pas u autokampu napao i teško ozlijedio dijete, prevezeno je u bolnicu

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

‘Prema dosadašnjim saznanjima, pas pasmine američki staford terijer, kojeg je vlasnik držao na povodcu, ali bez brnjice, u prostoru autokampa ugrizao je dijete’, stoji u izvješću zadarske policije

Policijska uprava zadarska izvijestila je da je pas, američki staford terijer, napao i ozlijedio dijete u Pakoštanima u utorak oko 19 sati.

“Policija je zaprimila dojavu da je u Pakoštanima pas 32-godišnjeg državljanina Slovenije ozlijedio dijete. U tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja. Prema dosadašnjim saznanjima, pas pasmine američki staford terijer, kojeg je vlasnik držao na povodcu, ali bez brnjice, u prostoru autokampa ugrizao je dijete”, stoji u izvješću policije.

Kaznena prijava protiv vlasnika psa

Ozlijeđeno dijete također je državljanin Slovenije. Liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Zadar gdje su mu ozljede okvalificirane kao teške.

“Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, protiv vlasnika psa se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom”, stoji u izvješću policije, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari