MASAKR NA CESTI

Talijan (65) kod Novog Vinodolskog Mercedesom pokosio kolonu pješaka! Njih šestero ‘otpremio’ u riječku bolnicu

Ilustrativna foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Pješaci su prevezeni u KBC Rijeka gdje im je pružena liječnička pomoć

Talijanski državljanin u dobi od 65 godina je dovršenim kriminalističkim istraživanjem crikveničke policije kazneno prijavljen zbog sumnje počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Riječ je o prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, oko 16,10 sati na državnoj cesti DC 8 kod Novog Vinodolskog u kojoj je ozlijeđeno šest pješaka, inače čeških državljana. Do prometne nesreće je došlo na način da je 65-godišnji vozač osobnog vozila marke ”Mercedes”, krećući se iz smjera Senja u smjeru Crikvenice i dolaskom u lijevi zavoj vozilom izašao van ruba kolnika na pješački nogostup gdje je vozilom udario u kolonu pješaka koja se kretala navedenim nogostupom.

Pješaci su prevezeni u KBC Rijeka gdje im je pružena liječnička pomoć te su kod njih dvoje konstatirane teške tjelesne ozlijede, dok je četvero lakše ozlijeđenih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari