„PEGLAO“ UKRADENE KARTICE Mladić (22) okrao muškarca (43) a potom u trgovačkim centrima pokupovao robe za 37 tisuća kuna!

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka u suradnji s crikveničkom policijom proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela.

Sumnja se da je 4. srpnja ove godine iz kuće u Jadranovu ma štetu 43-godišnjeg državljanina otuđio novčanik s novcem, osobnim ispravama i bankovnim karticama.

Otuđene bankovne kartice potom je istog i narednog dana u 13 navrata koristio za kupovinu u trgovačkim centrima i na benzinskim postajama čime je pribavio protupravnu imovinsku korist veću od 37.000 kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 22-godišnjak je kazneno prijavljen za kazneno djelo krađe te više kaznenih djela računalna prijevara i računalno krivotvorenje, nakon čega jepredan pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari