KOD KOPRIVNICE

Petero mladih u BMW-u ozlijeđeno u sudaru. Krivaca za nesreću ima više

Ilustracija

Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak

Petoro mladih ozlijeđeno je u BMW-u u petak navečer kad je u njih udario 42-godišnji vozač u VW-u daruvarske registarske oznake, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.

U petak oko 22:20 sata, na otvorenom djelu ceste Štaglinec – Koprivnica, 42-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW daruvarske registarske oznake.

Na njih je naletio auto iz suprotnog smjera, ali prijavu je dobio i vozač BMV-a

Zbog nepropisnog kretanja prešao je na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom BMW virovitičke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnji vozač koji nije koristio sigurnosni pojas.

Vozilo se zanijelo i sletjelo u odvodni kanal te se prevrnulo na krov.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 25-godišnji vozač i četvorica putnika, od 18 do 24 godine.

Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Krhotine, staklo i drugi otpali dijelovi oštetili su osobni automobil Honda zagrebačke registarske oznake kojim je upravljala 27-godišnja vozačica i osobni automobil Mazda koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 43-godišnja vozačica, a koji su se kretali iza automobila VW, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari